×

20 éve az Önök szolgálatában

A nyíregyházi székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonú SPED-M KFT. több mint húsz éve szállít megoldást az ipari üzletág szereplői részére. Cégünk fő profilja ipari ragasztóanyagok, ragasztószalagok és csiszolóanyagok gyártása és forgalmazása az ország egész területén, valamint külföldön is.

Cégünk Magyarországon a prémium kategóriát jelentő 3M ragasztóanyagok egyik legjelentősebb hivatalos disztribútora és konvertere.

Minőség és szolgáltatás magas színvonalon

Folyamatosan megújuló és bővülő gépparkjának köszönhetően cégünk saját gyártású termékeinek palettája igen széleskörű, legyen szó akár csiszolóanyagok konfekcionálásáról, különböző termékek laminálásáról, vagy ragasztóanyagok stancolásáról. Ragasztóanyag konvertáló gépeink lehetővé teszik egy-, és kétoldalas ragasztóanyagok alakra illetve méretre vágását, szivacs és habanyagok laminálását, konfekcionálását.

A SPED-M Kft. által szállított termékek kiváló minőségét és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásai magas színvonalát az ISO 9001 és az ISO 14001 minősítései garantálják.

Csapatunk

A Sped-M Kft több, mint 20 éve áll az ipari felhasználók szolgálatában csiszolás- és ragasztás technikai megoldásaival. Meglévő partnereinknek köszönjük az eddigi bizalmat! Amennyiben még nem partnerünk, bízunk benne, hogy hamarosan Önt is Vevőink között tudhatjuk. Kérdés esetén kérjük, hogy keresse értékesítési partnereinket a megadott elérhetőségeken.


TOP